MEET SHELLEY

Shelley Bijsterbosch is een energieke, kleurrijke ondernemer. Eind vorig jaar (2022) richtte ze shellsuits.nl op.

Inmiddels verkoopt ze meerdere verschillende kleuren, variërend van knalroze tot paars en kobaltblauw. Op dit moment is shellsuits.nl een hobby naast haar baan als projectmanager, maar ze hoopt te groeien. "het grappige is dat veel mensen denken dat shellsuits.nl uit meer personeel bestaat. Maar ik doe het toch echt in mijn eentje. Op mijn zolderkamertje. Met natuurlijk af en toe wat hulp van lieve vrienden en familie."

Vrouwenpakken verkopen

“Ik wist sowieso dat ik iets met kleding wilde, mijn bijbaantjes waren niet voor niets bijna allemaal in kledingwinkels. Daarnaast droeg ik zelf al vaak pakken waar ik altijd veel complimenten over kreeg. Het valt mij ook altijd op als iemand een mooi pak aan heeft. Het is heel makkelijk te combineren en je kunt het chique maken of juist sportief, het past overal bij. Ook bij verschillende gelegenheden. Voeg een accessoire toe en je bent er eigenlijk al.” Vanuit daar is het idee om statement pakken te gaan verkopen ontstaan. Shelley heeft dan ook een strenge selectie voor haar pakken die ze inkoopt. Is het statement genoeg? Past het bij shellsuits? Maakt het mensen uniek?

Voor de mensen die willen, maar (nog) niet durven

Voor de mensen die niet durven of twijfelen over de pakken "kom het gewoon lekker passen. Probeer het eens. "Vaak zie ik dat mensen die eenmaal een pak hebben sneller geneigd zijn om het vaker te dragen.” Maak eenvoudig een afspraak met Shelley via hier of stuur een DM op de Socials.