Meteen naar de content

APELDOORN OF OMGEVING? OPHALEN/PASSEN IS MOGELIJK

VERZENDING & RETOUR

Verzending

Shellsuits doet haar uiterste best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De levering van jouw pakket verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL en de kosten hiervoor zijn €6,10 per pakket. Shellsuits streeft ernaar om jouw bestelling binnen 1– 3 werkdagen te leveren (met uitzonderingen van weekenden). 

Retourneren

Wil jij graag product (en) retourneren? Dat kan! Indien het product aan de voorwaarden voldoet, kun je het product retour sturen. Het aankoopbedrag  (exclusief verzendkosten, deze zijn voor eigen rekening) wordt binnen 14 dagen na ontvangst naar jouw rekening teruggestort.

Retourvoorwaarden

  • Het artikel is voorzien van het shellsuits label en onbeschadigd.
  • Het artikel is ongedragen, niet gewassen en dient ook geen make-up vlekken te bevatten.
  • De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening. (€ 6,10 excl btw)
  • Retourneren is geheel op eigen risico.
  • Binnen uiterlijk 14 kalenderdagen dient shellsuits jouw retour ontvangen te hebben.

Hoe retour ik mijn item?

In de track en trace pagina die je ontvangen hebt bij jouw bestelling staat een optie om jouw retour aan te melden. Druk op de knop en maak eenvoudig jouw retourlabel aan (kosten € 6,10 excl btw zijn voor eigen rekening). Na het aanmelden van jouw retour ontvang je een mail met alle instructies om jouw pakket retour te sturen.

Zodra shellsuits jouw retour heeft ontvangen zullen we binnen 10 werkdagen de retour doorzetten en het aankoopbedrag crediteren op jouw gebruikte rekeningnummer. 

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op!

Betaling

Tot op heden kan shellsuits alleen iDEAL aanbieden als betaalmethode. Shellsuits streeft ernaar om hier in de toekomst Klarna aan toe te voegen! Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.