Meteen naar de content

APELDOORN OF OMGEVING? OPHALEN/PASSEN IS MOGELIJK

15% KORTING OP ALLE BLAZERS EN PANTALONS - Korting gaat automatisch in winkelmand.

TIPS

Wassen?

Kan ik mijn shellsuits wassen? Het kan wel. Alleen shellsuits raadt je aan om "als je geen vlekken hebt gemaakt" het pak gewoon uit te hangen en hem te luchten. Heb je wel vlekjes dan is een klein handwasje ook een aanrader. Nog beter heb je een stoomapparaat, stoom het pak. Of breng hem naar een stomerij zij weten er wel raadt mee.

Wel in de wasmachine

Als je toch besluit het pak wel te wassen in de wasmachine gebruik dan een programma voor koude was ( max 30° Celsius) om jouw pak weer schoon en fris te krijgen. Oh, en voor de zekerheid: wees altijd voorzichtig met aggressieve wasmiddelen. De wasvoorschriften staan ook in de labels van de shellsuits. Nogmaals wassen is voor ieder kledingstuk geen aanrader, shellsuits biedt hier ook geen garantie op.

Niet in de droger
Na een wasbeurt kun je jouw pak beter niet in de droger stoppen. Je kunt het pak beter uithangen tot het weer droog is.

Strijken of stomen op lage temperatuur
Wanneer je enkele kreukels ziet kun je deze er zelf weer uit krijgen met behulp van een strijkijzer of stoomapparaat. Zorg er wel voor dat je dit op een lage temperatuur doet.

Inkorten!

Ik begrijp dat jouw shellsuits pantalon net iets te lang is. Helaas bestaat er nog niet één model die voor elk van jullie unieke lichaam perfect is. Wat shellsuits wel kan doen is je helpen bij het inkorten van jouw pantalon. Adressen voor het inkorten van broeken door heel Nederland vind je hier.